Arama
Arama Sonuçları
Belediyenin en güzel açılışı!
Kastamonu Belediyesi tarafından projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezimiz düzenlenen törenle açıldı.
Kastamonu’nun o ilçesi ‘gelişmişlik’te 74 sıra birden yükseldi
İhsangazi ilçesi Türkiye’de 698’den, 624’üncü sıraya, Kastamonu il düzeyinde ise 15. sıradan 13’üncü sıraya yükseldi.
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alacak
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını açıkladı! İşte başvuru şartları ve ekranı
Bakan, 'vergisiz telefon' için tarih verdi
Bakan Uraloğlu öğrencilere vergisiz cep telefonlarına ilişkin düzenlemede son aşamaya gelindiğini söyledi.
Kastamonu Üniversitesi, ‘Sektör Kampüste’ programının paydaşları arasında
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü ile Kastamonu Üniversitesi (KÜ) arasında Sektör Kampüste işbirliği protokolü imzalandı.
TÜBİTAK destek limitleri iki katına çıktı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından yürütülen destek programları üst limitlerinin artırıldığını açıkladı.
2 binden fazla TOGG yollarda
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,"Togg için 177 bin ön talep gerçekleşmişti, bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek ama önümüzdeki yıl bu sayı 2,5 katına çıkacak" dedi.
KOSGEB borçları silindi!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesinde kalkınma ve istihdamı destekleyerek üretimi canlandırıp sanayiyi yeniden ayağa kaldırmayı amaçladıklarını belirterek, deprem bölgesine verilen desteklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
KOSGEB'den yalın dönüşüm desteği
Bakan Kacır, "Sürdürülebilir büyümenin anahtarı verimliliği, ülkemizin tamamına yayarak işletmelerimizin gelişimine rehberlik edeceğiz" dedi.
Bölge turizmi, Sinop’taki çalıştayda masaya yatırıldı
Avrupa Birliği destekli Sinop’ta Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi kapsamında düzenlenen TR82 Bölgesi Turizm Paydaş Analiz Çalıştayı gerçekleştirildi.
Bisikletçiler, Kastamonu’yu gezdi
Kastamonu, Türkiye genelinde düzenlenen "Boostcamp" sportif turizm etkinliği çerçevesinde bisiklet sporuyla uğraşan yeni ziyaretçilerini ağırladı.
Bisikletçiler Kastamonu'ya aşık oldu
Türkiye’de bisiklet turizmin öncüsü olan "Boostcamp" etkinliğinin üçüncüsü Batı Karadeniz bölgesinde yapıldı.
KOBİ’ler gücünü KOSGEB ile artırıyor
KOSGEB destek programları, küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyümesinde ve rekabetçiliğinin artmasına katkı sağlıyor.
Gözler gökyüzüne çevrilecek
SANAYİ ve Teknoloji Bakanlığı, her yaştan gökyüzü meraklısının bir araya geldiği ‘Gökyüzü Gözlem Etkinlikliği’nin bu yıl 10-13 Ağustos’ta Antalya Saklıkent’teki Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Gözlemevi Yerleşkesi’nde gerçekleştirileceğini duyurdu.
Kastamonu Entegre’den bakan yardımcılığına
BAKAN KACIR’IN “A TAKIMI” BELLİ OLDU
TÜBİTAK’a göre geleceğin en büyük tehlikesi…
"TÜBİTAK Aşı ve İlaç Geliştirme Kampüsü'nde bir taraftan sivil uygulamalar diğer taraftan da uluslararası tehditlere karşı gerekli altyapı hazırlıkları yapılacak"
‘Kastamonulu bakan’ geliyor
YENİ KABİNE BUGÜN AÇIKLANIYOR
İŞGEM, enerjisini güneşten alacak
Kastamonu’da yeni girişimlerin kuluçka merkezi olarak önemli görevler üstlenen İş Geliştirme Merkezi’ne (İŞGEM) Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından sağlanan destekle enerji maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla güneş enerji sistemi kurulacak.
Sogep Programı sonuçları açıklandı
Ülkemizde dezavantajlı bölgelerin beşeri sermayesini güçlendirmek, yoksulluk ve güç gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenecek projeler belli oldu.
Spor desteği ile gençler istihdama kazandırılacak
Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından desteklenen proje ile dijital oyunlara ve e-spora ilgi duyan gençler,kurulacak E-Spor Tesisinde eğitilerek bu alanda istihdam edilmelerine olanak sağlanacak.
Vatandaşın gözünde en gelişmiş ilçe hangisi?
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın açıkladığı SEGE araştırma raporu verilerine göre Kastamonu'da en gelişmiş 3 ilçe sırasıyla Merkez, Abana ve Tosya ilçesi oldu. Peki Kastamonu halkının gözünde en gelişmiş ilçeler hangileri?
"İlçemizi güçlendirmeye devam edeceğiz"
Abana Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yaptırılan “Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırmaları (SEGE)” sonucunu değerlendirdi.
TEKNOFEST'te Bayraktar TB3'e yoğun ilgi
Özgün olarak geliştirilen ve kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip milli silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB3, TEKNOFEST'te ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
Altay tankı TEKNOFEST'te
Milli ana muharebe tankı Altay, uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te ilk kez vatandaşlar ile buluştu.
Karavan üreticileri ihracata hazırlanıyor
Türkiye Karavan Turizmi Koordinatör Ajansı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), karavan turizminin tüm yönleriyle gelişimine katkı sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde karavan üreticilerinin uluslararası pazarlara açılmasına yönelik çalışmalara başladı.
Kronospan’dan dev yatırım
Kastamonu ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Kronospan (SFC) Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., bacasız yepyeni bir tesisi Kastamonu’ya kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlık ve kurumlara 10 bin 24 kadro ihdası gerçekleştirildi.